Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine selam vermek

Rüyada birine selam vermek

Rüyada birine selam vermek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zenginliğe, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine selam vermek gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Rüyada askeri selam vermek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok zor duruma düşüleceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek ibadete ağırlık verileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada askere selam vermek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker selamı vermek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, aile saadetinin artacağına delalet eder.

Rüyada azraile selam vermek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, saygınlığını yitireceğine, yükseldikçe yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada salat ve selam getirmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babaya selam vermek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bir kadına selam vermek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments