Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinden selam almak

Rüyada ölen birinden selam almak

Rüyada ölen birinden selam almak atılan adımların başarıya çıkacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada ölen birinden selam almak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Rüyada birisine selam vermek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmana selam vermek galibiyetlerinin artacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Rüyada salat selam getirmek üzüntülerin gideceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Rüyada mezarlığa selam vermek beklentilerin gerçekleşeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine selam vermek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanla selamlaşmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken selam vermek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments