Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun birine selam vermek

Rüyada küs olduğun birine selam vermek

Rüyada küs olduğun birine selam vermek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, mal ve para sahibi olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, şartlarının da zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri hata yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, esenliğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada birisiyle selamlaşmak sevinçli haberlere, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada birileriyle selamlaşmak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada topluluğa selam vermek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada namazda selam vermek işinde verimsiz olacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine yorulur.

Rüyada başbakana selam vermek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırlı adımlar atacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölülere selam vermek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments