Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, hayırlı haberlere, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir.

Rüyada birine selam söylemek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada selam yollamak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye selam vermek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada topluma selam vermek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada ölülerle selamlaşmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalettir.

Rüyada küs olduğun biriyle selamlaşmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, şerefli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada salat selam getirmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments