Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla selamlaşmak

Rüyada başbakanla selamlaşmak

Rüyada başbakanla selamlaşmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, anlaşmanın ya da konunun yeniden yapılandırılması veya açığa kavuşturulması gerekebilir.

Rüyada başbakana selam vermek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla selamlaşmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere selam vermek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanla selamlaşmak şansın açılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada asker selamı görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada azraile selam vermek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada selam vermemek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, hem verimi yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada selam söylemek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments