Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salavatla selamlaşmak

Rüyada salavatla selamlaşmak

Rüyada salavatla selamlaşmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, işlerinin yarım kalacağına delalet eder.

Rüyada salavatla selamlaşmak gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kıtlığın meydana geleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına tabir olunur.

Rüyada salavatla selamlaşmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına tabir olunur.

Rüyada salavat getiren birini görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada salavatı şerif çekmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada salavatı şerife okuduğunu görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanı görüp salavat getirmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada tesbihle salavat çekmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, zor bir duruma düşüleceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Rüyada salavat çektiğini görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments