Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla el sıkışmak

Rüyada düşmanla el sıkışmak

Rüyada düşmanla el sıkışmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, onun zamanını çalacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, para biriktirebileceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Rüyada düşmanla el sıkışmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sevgi göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine inanılır.

Rüyada biriyle el sıkışmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada elini sıkıştırmak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına işarettir.

Rüyada el sıkıştığını görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sorunları başarıyla çözmeye rivayet eder.

Rüyada el sıkışmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Rüyada eli sıkıca tutmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada eli sıkışmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla el sıkışmak o şekilde bir çözüm bulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments