Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle el sıkışmak

Rüyada biriyle el sıkışmak

Rüyada biriyle el sıkışmak işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, ticaretin önünün açılacağına, sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini sıkı tutmak kazancın yar yarıya düşeceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle el sıkışmak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına işarettir.

Rüyada eli sıkışmak rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments