Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının elini tutmak

Rüyada düşmanının elini tutmak

Rüyada düşmanının elini tutmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, işlerini büyüteceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada düşmanının elini tutmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Rüyada düşmanının elini tutmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada düşmanın elini tutmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada düşmanın elini öpmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanla el sıkışmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, rahatının bozulacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın elinde bıçak görmek rütbe edineceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşman eli öpmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kazancınızın artacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada düşmanının elini sıkmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, maddi imkânlarının azalacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments