Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın elini öpmek

Rüyada düşmanın elini öpmek

Rüyada düşmanın elini öpmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Zevk için harcama yapmanız, bazı şeyler satın almanız olasıdır.

Rüyada düşman eli öpmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının elini öpmek çekilen zahmetin çoğalacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, gülmeye hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanın elini öpmek neşesinin de yerine geleceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işaret eder.

Rüyada düşmanını öpmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada düşmanı öpmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Rüyada düşman öpmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanla el ele tutuşmak bazen umutlarını yitireceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın elini tutmak iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments