Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın elini tutmak

Rüyada düşmanın elini tutmak

Rüyada düşmanın elini tutmak mubah olmayan yollara sapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, işlerin artacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler, arkadaşlarınız ya da akrabalarınızın serzenişlerine kulak vermeli, şefkatli yaklaşımlarınızla gönüllerini almalısınız.

Rüyada düşmanının elini tutmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın elini tutmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, işinde en iyisi olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın elini öpmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanla el ele tutuşmak kaybetmeyi göze alamayacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanla el sıkışmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının elini sıkmak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına alamet eder.

Rüyada düşmanın elinde bıçak görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın elinde silah görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, olumsuz haberler alacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments