Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın elinde bıçak görmek

Rüyada düşmanın elinde bıçak görmek

Rüyada düşmanın elinde bıçak görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada düşmanın elinde bıçak gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Rüyada düşmanın elinde bıçak görmek huzur ve saadet bulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından bıçaklanmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanın elinden bıçak almak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, işlerin rayından çıkacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana bıçak çekmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada düşmanı tarafından bıçaklanmak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanın bıçağını kırmak adının fesada karışacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanın elini öpmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada düşmanının elini sıkmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments