Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının elini sıkmak

Rüyada düşmanının elini sıkmak

Rüyada düşmanının elini sıkmak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, anne duasının açılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada düşmanının elini sıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada düşmanının elini sıkmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, cebinin para göreceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak gitmediği yerlere gideceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Rüyada düşmana silah sıkmak güzel günler için yaşayacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulur.

Rüyada elini sıkmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün elini sıkmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak patron koltuğuna yükseleceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments