Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman eli öpmek

Rüyada düşman eli öpmek

Rüyada düşman eli öpmek afiyette olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada düşman eli öpmek gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Rüyada düşman eli öpmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının elini öpmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, evdeki nimetin çoğalacağına işarettir.

Rüyada düşmanın elini öpmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bereketli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanı öpmek girdiği işleri kaybedeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada düşman öpmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada düşmanını öpmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına delalettir.

Rüyada düşmanın elinde bıçak görmek zenginlik içinde olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanla el ele tutuşmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments