Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazı sıkmak

Rüyada boğazı sıkmak

Rüyada boğazı sıkmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada boğazı sıkmak gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Rüyada boğazını sıkmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kadının boğazını sıkmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına inanılır.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak iş kaybı yaşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, işsizseniz işe gireceğinize, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kötü noktalara geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments