Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, hastalıklarının biteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak resmi bir kurumda işe girileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazını sıkmak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada annenin boğazını sıkmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, mutlu bir insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz sıkmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada boğazı sıkmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments