Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazını sıkmak

Rüyada boğazını sıkmak

Rüyada boğazını sıkmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak onları okula göndereceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazını sıkmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, tazeleneceğine yorulur.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğaz sıkmak inancından ödün vereceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birini boğazını sıkmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yeni bir yola gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments