Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının boğazını kesmek

Rüyada düşmanının boğazını kesmek

Rüyada düşmanının boğazını kesmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi kontrol etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek karşılıksız bırakmayacağına, borçlanıp, hasta olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sonunda mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada kadının boğazını kesmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına yorulur.

Rüyada insanın boğazını kesmek şerefli bir hayat süreceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına işarettir.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, gelişim içine girileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments