Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının boğazını kesmek

Rüyada kadının boğazını kesmek

Rüyada kadının boğazını kesmek canını ve malını garanti altına alacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissederek her işe koşturmak isteseniz de, bir kişinin yapabileceği işten fazlasını yüklenmeyin.

Rüyada kadın boğazı kesmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kadının boğazını kesmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına yorulur.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yardımın alınacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada insanı boğazından kesmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazından kesmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada eşinin boğazını kesmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına delalettir.

Rüyada babasının boğazını kesmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments