Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun boğazını kesmek

Rüyada oğlunun boğazını kesmek

Rüyada oğlunun boğazını kesmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Bazen insanların üzerinde tartışarak birbirini anlaması daha kolay olabiliyor.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada babasının boğazını kesmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada bir insanın boğazını kesmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek yeni işlere gireceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet eder.

Rüyada annesinin boğazını kesmek endişe ettiği konularda zarar edeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanı boğazından kesmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada adamın boğazını kesmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments