Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanın boğazını kesmek

Rüyada insanın boğazını kesmek

Rüyada insanın boğazını kesmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işarettir.

Rüyada insanın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Rüyada bir insanın boğazını kesmek varolan borçların ödeneceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada insanın boğazını kesmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada insanı boğazından kesmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan boğazı kesmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızın boğazını kesmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek kalkınacağına ve yükseleceğine, bol muhabbette kalacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek olumsuz olaylar yaşayacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalettir.

Rüyada köpeğin boğazını kesmek hayırlı bir karar verileceğine, gergin olacağına, dualarına karşılık alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments