Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanına tokat atmak

Rüyada düşmanına tokat atmak

Rüyada düşmanına tokat atmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, doğru yolu bulacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanına tokat atmak gördüyseniz:

  • Risk almanız durumunda kendinizi tartışmaların veya istenmedik ortamların ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada düşmanına tokat atmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanından tokat yemek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımına tokat atmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak mutsuz ve hasta olacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisine tokat atmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına işarettir.

Rüyada gelinine tokat atmak ne yapacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada kadına tokat atmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geline tokat atmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments