Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanından tokat yemek

Rüyada düşmanından tokat yemek

Rüyada düşmanından tokat yemek bereketi ve zenginliği bulacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, aşkının da kalıcı olacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanından tokat yemek gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Rüyada düşmanından tokat yemek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanına tokat atmak işlerin aksamayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızdan tokat yemek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada enseye tokat yemek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, isabetli kararlar alacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinden tokat yemek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden tokat yemek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinden tokat yemek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments