Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımına tokat atmak

Rüyada hanımına tokat atmak

Rüyada hanımına tokat atmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işinden çıkarılacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hanımına tokat atmak gördüyseniz:

  • Siz fikrinizi söylediniz.

Rüyada hanımına tokat atmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tokat atmak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kara kara düşünür olacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada ablaya tokat atmak maddi olanakların artacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere tokat atmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mal mülk kazanacağına alamet eder.

Rüyada başkasına tokat atmak büyük zararlara uğrayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada bir çocuğa tokat atmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanına tokat atmak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments