Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisine tokat atmak

Rüyada sevgilisine tokat atmak

Rüyada sevgilisine tokat atmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada sevgilisine tokat atmak gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada sevgiline tokat atmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliye tokat atmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisine tokat atmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına işarettir.

Rüyada hanımına tokat atmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada tokat atmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuga tokat atmak güzel huylarını terk edeceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments