Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına tokat atmak

Rüyada kadına tokat atmak

Rüyada kadına tokat atmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, dertlerin aşılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kadına tokat atmak gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada bir kadına tokat atmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına inanılır.

Rüyada kadına tokat atmak yolculuğa çıkmaya, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşe tokat atmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına tokat atmak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Rüyada şeytana tokat atmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Rüyada geline tokat atmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments