Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işinde terfi alacağına, çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana tükürmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet eder.

Rüyada düşmanına tükürmek kendi şansını kendi yaratacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, onlar için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kazançlı çıkacağına, neşeli bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, zengin için yoksulluğa delalet eder.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hem işinde başarılı olacağına inanılır.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, masa başı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments