Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana tükürmek

Rüyada düşmana tükürmek

Rüyada düşmana tükürmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına inanılır.

Rüyada düşmana tükürmek gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada düşmana tükürmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına alamet eder.

Rüyada düşmanına tükürmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Rüyada ağıza tükürmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına delalet eder.

Rüyada şeytana tükürdüğünü görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada birinin üzerine tükürmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan et tükürmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan yüzüne tükürmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments