Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanına tükürmek

Rüyada düşmanına tükürmek

Rüyada düşmanına tükürmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanına tükürmek gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada düşmana tükürmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanına tükürmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su tükürmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada ağzina tükürmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına alamet eder.

Rüyada ağzından kan tükürmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada iğne tükürmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments