Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada adamın yüzüne tükürmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada insan yüzüne tükürmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza inanılır.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek malının artacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek fakirleşeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments