Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla el ele tutuşmak

Rüyada düşmanla el ele tutuşmak

Rüyada düşmanla el ele tutuşmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Rüyada düşmanla el ele tutuşmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yenileneceğine ve can bulacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kısmetlerinden olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekle el ele tutuşmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, iyi geçineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalet eder.

Rüyada yabancıyla el ele tutuşmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle el ele tutuşmak kazancın arttırılacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına alamet eder.

Rüyada kızla el ele tutuşmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak nasibin bollaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments