Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının boğazını sıkmak

Rüyada kadının boğazını sıkmak

Rüyada kadının boğazını sıkmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kadının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada kadının boğazını sıkmak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kulluk derecesinin artmasına delalettir.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada boğazını sıkmak maneviyatının çökeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, sağlık ve hayır getireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments