Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin boğazını sıkmak

Rüyada kedinin boğazını sıkmak

Rüyada kedinin boğazını sıkmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, yardım edeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Cinsel yönü ağır basan bir ilişki konusunda yanılgıya düşebilirsiniz.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak üzüntülerinin biteceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, yakında işlerinin aksayacağına delalet eder.

Rüyada annenin boğazını sıkmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada boğazını sıkmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazı sıkmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments