Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı boğazından kesmek

Rüyada insanı boğazından kesmek

Rüyada insanı boğazından kesmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanı boğazından kesmek gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Rüyada insanı boğazından kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine işarettir.

Rüyada insan boğazı kesmek güvensizlik duymaya, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanın boğazını kesmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazını kesmek sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına inanılır.

Rüyada köpek boğazı kesmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada boğaz kesmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments