Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın boğazı kesmek

Rüyada kadın boğazı kesmek

Rüyada kadın boğazı kesmek kırılan kalplerin barışacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın boğazı kesmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı gerçeklere bağlı kalarak atmalısınız.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın boğazı kesmek kazancın yarı yarıya artacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının boğazını kesmek üzüntülü günler yaşanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, oğlu evli ise boşanacağına yorulur.

Rüyada insanın boğazını kesmek şifaya kavuşacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin boğazını kesmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adam boğazını kesmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalettir.

Rüyada boğaz kesmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments