Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanı boğmak

Rüyada düşmanı boğmak

Rüyada düşmanı boğmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, güzelleşeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada düşmanı boğmak gördüyseniz:

  • Daha önceden kestirilemeyen gelişmeler nelerin geride bırakılması gerektiğini anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada düşmanını boğmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanı boğmak yeni bir yola gireceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğini boğmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanı boğmak ayrılmış olanların kavuşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına delalet eder.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tilki boğmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada cini boğmak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada birini boğduğunu görmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments