Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cini boğmak

Rüyada cini boğmak

Rüyada cini boğmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını aşacağına işarettir.

Rüyada cini boğmak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada cin boğmak ağlayacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada cini boğmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını boğmak rahat bir hayat süreceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayı boğmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını boğmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada şeytan boğmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi boğmak çok büyük bir rahata ereceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi boğmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments