Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanını boğmak

Rüyada düşmanını boğmak

Rüyada düşmanını boğmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanını boğmak gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Rüyada düşmanını boğmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada düşmanı boğmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, dünya malı elde edeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan boğmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada fareyi suda boğmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, daha çok iş yapacağına, büyük başarıla kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği suda boğmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın boğduğunu görmek ortaklarla aranın bozulacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine inanılır.

Rüyada koyun boğmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada birini iple boğmak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, saygınlığına leke sürüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments