Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğduğunu görmek

Rüyada birini boğduğunu görmek

Rüyada birini boğduğunu görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalettir.

Rüyada birini boğduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Rüyada bir insanı boğmak iş hayatında çok zarar edileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada siyah köpek boğmak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın boğmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın boğduğunu görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına alamet eder.

Rüyada anneyi boğmak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Rüyada aslan boğmak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Rüyada ayı boğmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini boğduğunu görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments