Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini boğmak

Rüyada bebeğini boğmak

Rüyada bebeğini boğmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bebeğini boğmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Rüyada bebeğini boğmak Allah katında yükseleceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada bebeği suda boğmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, kazançlı çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bebek boğmak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bebeği boğmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birini boğmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, can bulacağına delalettir.

Rüyada yılanı boğmak atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sizi boğduğunu görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments