Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki boğmak

Rüyada tilki boğmak

Rüyada tilki boğmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tilki boğmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, her şeyin bir ilki var.

Rüyada tilki boğmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada tilki ve yavrusunu görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kara tilki görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, lüks, konfor içinde olacağına, solan yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki yavrusu öldürmek verimin ve bereketin geleceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işarettir.

Rüyada kedi ve tilki görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kızıl tilki görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada tilki kürkü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına işaret eder.

Rüyada tilki derisi görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments