Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni boğduğunu görmek

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada birinin seni boğduğunu gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada birinin seni boğduğunu görmek kirli işlere bulaşacağına, çok iyi işler yapılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının seni boğduğunu görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan boğmak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ortaklı işlere girileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını boğmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntısının biteceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanı boğmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada ayı boğmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birini boğmak yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah köpek boğmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments