Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana kurşun sıkmak

Rüyada düşmana kurşun sıkmak

Rüyada düşmana kurşun sıkmak sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, dönülmez yollara gireceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Planlarda ani değişiklikler yapılması veya beklenmedik şekilde değişen planlara uyum sağlamak gerekebilir.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, aile saadetinin artacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada birine kurşun sıkmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada birisine kurşun sıkmak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, ailesini kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada havaya kurşun sıkmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalettir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak onun zamanını çalacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun sıkmak yenileneceğine ve can bulacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments