Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kurşun sıkmak

Rüyada birine kurşun sıkmak

Rüyada birine kurşun sıkmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, Allah’a dua edeceğine delalettir.

Rüyada birine kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Gereken her durumda yapılması gerekeni yaparsanız ummadığınız kolaylıklar göreceksiniz.

Rüyada birine kurşun sıkmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şifa bulacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak hasret ve özlem gidereceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına alamet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak iyi haberler alınacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet eder.

Rüyada havaya kurşun sıkmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada birisine kurşun sıkmak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun sıkmak herşeyin fazlasına kavuşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments