Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine kurşun sıkmak

Rüyada birisine kurşun sıkmak

Rüyada birisine kurşun sıkmak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birisine kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Rüyada kurşun sıkmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, iyi şartlara kavuşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kurşun sıkmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulur.

Rüyada birisine kurşun sıkmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendine kurşun sıkmak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments