Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya kurşun sıkmak

Rüyada kafaya kurşun sıkmak

Rüyada kafaya kurşun sıkmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye rivayet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, gönlündeki gibi sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına inanılır.

Rüyada birine kurşun sıkmak anne baba duasının alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına yorulur.

Rüyada havaya kurşun sıkmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına delalet eder.

Rüyada kurşun sıkmak zor ve karamsar günler geçireceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine kurşun sıkmak ona yardımcı olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments