Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havaya kurşun sıkmak

Rüyada havaya kurşun sıkmak

Rüyada havaya kurşun sıkmak çok rahat bir hayat süreceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, dinine bağlı kalacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler.

Rüyada havaya kurşun sıkmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, insanlara yol göstereceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birisine kurşun sıkmak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulur.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak hayatının bir anda allak bullak olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kurşun sıkmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet eder.

Rüyada kurşun sıkmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kendine kurşun sıkmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments