Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun sıkmak

Rüyada kurşun sıkmak

Rüyada kurşun sıkmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, büyük düşüneceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kurşun sıkmak zorluklarının biteceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak sevdikleri ile birlikte olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sevdiği insanların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine kurşun sıkmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havaya kurşun sıkmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada birine kurşun sıkmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kendine kurşun sıkmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments