Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kurşun sıkmak

Rüyada kendine kurşun sıkmak

Rüyada kendine kurşun sıkmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, rızkının da genişleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak zenginlik içinde olacağına, bol hayır duası alınacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada havaya kurşun sıkmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada kurşun sıkmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kurşun sıkmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine kurşun sıkmak başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments