Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa kurşun sıkmak

Rüyada ayağa kurşun sıkmak

Rüyada ayağa kurşun sıkmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, hasta ise şifa bulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret etmektedir.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, büyük üzüntüler olacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun sıkmak başarıları ile tanınacağına, kendine geleceğine, idealist kimse olacağına yorulur.

Rüyada kafaya kurşun sıkmak hataların düzeltileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada havaya kurşun sıkmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birisine kurşun sıkmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada kendine kurşun sıkmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet eder.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak rahat erileceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına alamet eder.

Rüyada birine kurşun sıkmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments